Kupon napok

Az új oldallal ahogyan ígértük már nem csak eredményeket kínálunk, hanem kedvezményeket is. :) Folyamatosan bevezetésre kerülnek új akcióink melynek elősegítik a diétás ételeink otthonodba jutását! Egyik első ilyen akciónk a kupon napok melyet ne köss időponthoz… egyszer csak lesz! :) És ha van akkor szinte biztos a juti falat melynek a jelentése nem a négylábúak étkeztetésével függ össze, hanem sokkal inkább azzal, hogy megháláljuk neked azt, hogy foglalkozol magaddal, a testeddel és ráadásul ezt a legjobb helyen teszed… azaz nálunk.

Első Kupon napok a hónapban 3 napos és szerdától péntekig tart azaz október 5-6-7-én!

Ez persze nem jelenti azt, hogy csak ekkor lesznek kuponok!

Figyeljétek a Facebook oldalunkat, mert folyamatosan lesznek napi kuponok is minden héten legalább egy és ezeket bizony nagyobb kedvezmények lesznek, melyet csak és kizárólak egy, a leggyorsabb rendelő fogja tudni felhasználni! (Érdemes ezért a LifetiltFOOD hivatalos Facebook oldalán a “kedveled” gombra kattintva bejelölni a ‘Megjelenés elsőként’ menüpontot aktiválni, hogy biztosan elsőként értesülj a kuponok bejegyzéseiről!

Az ebben a hónapban debütáló kuponos játék lényege:

Vegyél az akció ideje alatt 10 napos vagy 20 napos feletti menüt és megajándékozunk egy, vagy két nappal a rendeléstől függően! Kattints és rendelj, itt a rendelés oldalon majd írd a megfelelő szót rendeléskor a “Kupon” mezőbe és alul automatikusan látni fogod a jóváírás összegét!

 

10 napos felett +1 nap ajándékba (vagy jóváírása a teljes összegből)

FOODOKT-10

 

20 napos felett +2 nap ajándékba (vagy jóváírása a teljes összegből)

FOODOKT-20