Rólunk

2014 óta a LifeT!LT brand tagja a LifeT!LT Food étel házhoz szállító cégünk!
Szorosan kapcsolódik a LifeT!LT edzés programhoz a diéta betartása is. A LifeT!LT Food megkönnyíti a fogyasztók életét az által, hogy a teljes napi, heti vagy éppen havi menüt rendelhetik meg nálunk.
Rövid időn belül, jelentős fejlődésen mentünk keresztül, így már 2015-ben áthelyeztük a konyhánkat egy modern technológiával felszerelt üzembe.

TECHNOLÓGIA, KÖRNYEZETBARÁT CSOMAGOLÁS:

A LifeT!LT Food levesei és főételei cook and chill technológiával készülnek. Ennek lényege, hogy minden ételt frissen 83 fok felett zárunk légmentesen vákum segítségével dobozba és rögötön lehűtjük 0-5 fok közé, úgynevezett sokkolásos technológiával. Az étel nem fagy meg és 90 perc alatt éri el ezt a hőmérsékletet. Ezzel a módszerrel minden fajta tartósítási eljárás nélkül 5 napig eltartható az étel a csomagolástól számítva. További előnye, hogy 100% -ban szennyeződésmentes, ellentétben a “pattintós” dobozzal szemben, ahol szennyeződhet az étel a szállítás során. Az álltalunk használt doboz 100%-ban újrahasznosított, nem tartalmaz színező anyagot /ezért fekete/, így környezetbarát. Nagy hangsúlyt fektetünk a környezetbarát technológiára és próbáljuk a lehető legkevesebb maradék és ételhulladék felhasználásával készíteni ételeinket. Ezért is lehet csak 2 napra előre rendelni, hogy ne gyártsunk feleslegesen több ételt.

MINŐSÉGI ALAPANYAGOK:

Odafigyelünk az alapanyagok minőségére. Büszkék vagyunk rá, hogy a felhasznált nyersanyagok közül 95%-ban magyar beszállítók, magyar termékeit használjuk a főzés során. Szakácsaink képzettek és nyitottak az újdonságokra. A Megrendelőink biztosak lehetnek benne, hogy amit megrendeltek azt is kapják a dobozban.
Azt, hogy egy étel a fogyasztó elé kerüljön, rengeteg munka előzi meg. Minden új ételt próba gyártunk és addig finomítjuk, míg el nem érjük a lehető legjobb minőséget. Arra törekszünk, hogy minden fogyasztó elégedett legyen, ezért is fejlesztjük folyamatosan ételeinket. Rengeteg munka után sikerült úgy kialakítani az ételeket, hogy ne legyen benne fehér liszt, cukor, nátrium glutamát és egyéb olyan összetevő, amely tartalmaz tartósító és emulgálószert, stabilizátort. Megfelelő mennyiségben sikerült a sót is beállítani. Nem használunk tejet, csak rizs, illetve mandulatejet. Nincs ételízesítő, de van helyette glutén mentes tiszta, szárított fűszer. Nincs ipari páclé, de van helyette saját fejlesztésű fűszerkeverék. Minden étel élettani értékét saját magunk számoljuk /kórházak és dietetikusok álltal használt program/ és ha az értékek túl magasak, akkor újra elkészítjük az ételt egészen addig, amíg nem lesznek tökéletesek az értékei.

GAZDASÁGOS KÍNÁLAT:

A megújult T!LT diéta kínálatunkban a számodra legmegfelelőbb kalóriatartomány szerint választhatod ki diétádat! A T!LT diéták között vegetáriánus megrendelőink és a férfiak részére is van ajánlatunk.