A férfi menüről

ferfi_menu-min-min

94%. A LifeTILT olvasótábora nemekre lebontva 94-6 a nők javára. A Nők lapja online-t több férfi olvassa mint a LifeTILT-et, ami így leírva sokkal durvább, mint amikor először szembesültünk ezzel a ténnyel. Ennek ellenére, az a 6% férfi aktívan ránk rúgta az ajtót, hogy ugyan csináljunk már férfiaknak is egy menüsort, mert az az 1500 kalória nem éppen az igazi egy férfi szervezet számára.

Hát csináltunk és milyen jó hogy csináltunk, mert döbbenetes mennyiségű rendelés érkezik be folyamatosan, ami a már említett arányszámokat figyelembe véve igencsak meglepő. Persze erre is van magyarázat. A nők még mindig szeretnek főzőcskézni, a férfiak meg persze nem. Ők egyszerűen csak enni akarnak, több órányi főzőcskézés, meg mosogatások helyett, Stahl Juci szakácskönyvének olvasgatása nélkül. + bevásárlás ugye, de akinek családja van, az úgyse ússza meg hétvégente a Tesco, Auchan zarándoklatot. Szoktasd rá a nődet is a FOOD-ra és ezt is megúszod. Egy felnőtt férfia alapkalória igénye 2.500 és 3.000 kalória körül mozog, így a LifeTILT FOOD átlag 2.150 kalóriás férfi menüsorával bőven fogyni fogsz.

Emberes adagok, 25-30 dekás színtiszta filézett húsok, laktató kaják. Én is ezt eszem és minden percben hálát adok, hogy kijöttünk ezzel a menüsorral.

Kinek ajánlott Na kinek?
Kalóriatartomány 2000-2200 kcal

Levente 70 napig ette a LifeTILT FOOD férfi menüjét.

lifetilt-food-férfi-menü

rendeld meg ide kattintva

NÉPSZERŰ BEJEGYZÉSEK
AZ ÉDESBURGONYA
2018. JUNIUS 11.
A SMOOTHIE
2018 MÁRCIUS 27.
HOGYAN SŰRÍTSÜNK
2017. DECEMBER 6.
Kulcsszavak

lifetilt food

diéta

lefogyok

rendelés

ételrendelés

Étel házhozszállítás

kajarendelés

kaja kiszállítás

diétás

fogyás

OLDAL TETEJÉRE
Kövess minket:


TELEFON: +36 1 300 4555
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: 8H-16H
Ha nem szeretnél lemaradni a LifeTilt újdonságairól és akcióiról, iratkozz fel hírlevelünkre!
A feliratkozással elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatunkat.